Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
06 luty 2010r.
Autor Wiadomość
Pseudotyper 
Doświadczony

Wysłany: 2010-02-06, 16:52   06 luty 2010r.

Zanim oddasz typ zapoznaj się z regulaminem - unikniesz bana lub ostrzeżenia.

Pseudotyper 
Doświadczony

Wysłany: 2010-02-06, 16:55   

06.02.2010 20:00 # Barcelona-Getafe# over 2.5 # 1.5# 10 # Expect

Dziś o 20.00 na Camp Nou wielka Barcelona podejmie Getafe.Będzie to mecz w ramach 21 kolejki hiszpańskiej Primiery Division.Bardzo wysoki kurs w tym meczu zauważyłem na over 2.5 bramki w tym meczu.Jak wiemy Barcelona to drużyna zdecydowanie overowa.Wystarczy spojrzeć na wyniki chociażby z tego sezonu.U siebie w 9 meczach sama Barcelona strzeliła 26 goli.To daje średnią bliską 3.0 gola na mecz.Jeśli dodamy do tego 6 goli straconych to w meczach z udziałem Barcy średnio oglądamy zdecydowanie powyżej 2 goli na mecz.W całym sezonie Barca w 20 spotkaniach 50 goli.To daje 2.5 gola na mecz.Straciła Blaugrana 10 goli a więc tutaj mamy już średnią równą 3.0 gola na mecz.
Getafe natomiast na wyjazdach 16 goli straconych i 11 zdobytych.To daje średnio 2.7 gola na mecz a więc także Getafe jest drużyną overową.W całym sezonie Getafe strzeliło 27 bramek, straciło 24.To daje łącznie 2.55 gola na mecz.To są tylko statystyki.Jednak kto ogląda mecze Barcelony to wie, że drużyna ta ma niesamowicie dużą ilość sytuacji podbramkowych w każdym meczu na Camp Nou.Ostatnio Barca wygrała tylko 1-0 z Sportingiem Gijon i sądzę , że u siebie Barca urządzi sobie '' ostre strzelanie''.Kurs 1.5 jaki oferuje nam bukmacher jest bardzo zachęcający i zamierzam go zagrać..Wam też to polecam bo myślę, że to dobra inwestycja.

Typy: 0/0 + 1 w toku
Suma zainwestowanych stawek: -
Wygranych stawek: -
Zysk:
Yield: -

Odpowiedz do tematu