Witam!
Chcę wam przedstawić kolejny sponsorship. Tym razem jest to poker Inside . Działają od 2005 roku i wydali oni już na swoich użytkowników ponad 3 000 000 $. Ta strona jest bardzo podobna do PokerStrategy, tylko, że nie zawiera quziu. Pieniądze na pokera dostajemy więc zaraz po zarejestrowaniu się na stronie i wpisaniu swojego loginu z Best Most poker. Pieniądze dostajemy na konto po ok. 10 godzinach. Poinformuja nas poprzez e-meal, a wtedy już tylko musimy z nimi pogadać na LIVE CHAT. Dostałem to info od pewnego usera i od razu mnie zaciekawiło. Co więcej jest także bardzo fajny freeroll organizowany przez właśnie tą stronę. Każdy kto zarejestruje się z mojego linka będzie mógł wziąść udział w freerollu z pulą nagród 500$ (5.10) w BetMost poker oraz dostanie inne udogodnienia. Ta strona organizuje także freerolle z pulą nagród 12,900$ co miesiąc. Myślę, że warto się zarejestrować, polecam mój link Codziennie 30 pierwszych użytkowników dostaje kase, więc warto się śpieszyć !
PS. Jeśli chcecie więcej informacji zaglądnijcie na ich strone, bo ja przeczytałem tylko te najważniejsze informacje. Nie zapomnijcie wpisać kodu: PI100 podczas rejestracji w BetMost poker. Ja zapomniałem, lecz i tak dopisali mi kaske Jak by coś to piszcie PW lub na GG: 11063185
Widzę, że tutaj cosik nie lukacie...a warto! Dzisiaj dostałem od nich kasę i powiem, ze bardzo fajne promo!
Najpierw piszecie do nich na supporcie (podajecie adres e-meal oraz walutę jaka macie na koncie)
Oni wtedy przesyłają Ci kasę na Moneybookers (10$, mi wysłali więcej )
Wtedy Ty wpłacasz na BetMost poker pieniądze przez MB
Możesz wypłacić po ugraniu 250 rozdań, jakichkolwiek z różnymi limitami!
Powiem jeszcze, że poziom na tym BetMost poker jest strasznie słaby, nawet ja ugrałem 160% kapitału początkowego i już zleciłem wypłatę. Radze sie spieszyć bo akurat teraz na stronie poker Inside jest czynny support, co nie jest częstym zjawiskiem. Warto się spieszyć...:)
Ostatnio zmieniony przez kokocz 2008-10-15, 20:32, w całości zmieniany 1 raz