Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: slavvek
2006-07-02, 15:36
18 kwietnia
Autor Wiadomość
slavvek 
Moderator
Junior Admin

Wysłany: 2006-04-18, 17:56   

18.04.2006 20:45 # AC Milan - Barcelona # X/X (wynik połowy/spotkania) # 4,6 = 4.0 # 10 # Unibet

Moje typy w tej edycji kokursu będą podawane trochę inaczej niż w poprzednich edycjach. Mam zamiar typować wyniki połowy/końca spotkania - zobaczymy jak na tym wyjdę. Skuteczność pewnie będzie niska ale zobaczymy jaki będzie wfekt końcowy.

A teraz analiza:
Dwie BARDZO DOBRE drużyny. Posiadające gwiazdy dużego formatu. Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie. Wydaje mi się że mecz będzie stał na wysokim poziomie ale zabraknie tego co uwielbiają kibice - bramek. Wydaje mi się że jeżeli padnie inny wynik niż remis to różnica bramek bardzo mała. Gdyby Milan strzelił pierwszy bramkę to Barcelona będzie robić wszystko żeby wyrównać - dysponują dobrym atakiem a więc bramką wyrównująca bardzo możliwa. W odwrotnej sytuacji gdy Barca pierwsza strzeli bramkę - to Milan nie będzie miał nic do stracania i rzuci się do odrabiania strat i w tym przypadku bramka wyrównująca również bardzo możliwa. Wiadomo w takim meczu każda kontra może zakończyć się kolejną bramką ale wierzę że w tym meczu będzie remis zarówno do połowy jak i na koniec meczu :)

Kurs 4.6 zgodnie z regulaminem rozliczony będzie jako 4.0

Typy : 0 / 2 + 1 w trakcie
Suma zaiwestowanych stawek : 20
Wygranych stawek: 0
Zysk: -20
Yeld:-200 %

gracz09 
Senior

Wysłany: 2006-04-18, 18:49   

18.04.2006 20:45 # Milan-Barcelona # poniżej 9,5 rz.rożnych # 1.9 # 10 # Gamebookers

Tak to już w takich piłkarskich szachach bywa, że piłka pod bramkami bywa niezbyt często i automatycznie cornerów jest zazwyczaj mało.
Typy : 2/2 + 1 obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 20
Wygranych stawek: 30,80
Zysk: +10,80
Yeld: +54%

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi