Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
30 grudnia 2009
Autor Wiadomość
Nathan
Megasenior

Wysłany: 2009-12-30, 11:51   30 grudnia 2009

Zanim podasz typ zapoznaj się z regulaminem - unikniesz bana lub ostrzeżenia.

Nathan
Megasenior

Wysłany: 2009-12-30, 12:48   

30.12.2009 20:30 # Roeselare - AA Gent # 2 # 1.65 # 10 # Expekt

Mecz ligii belgijskiej pomiedzy zespolem zajmujacym ostatnie miejsce oraz zespolem
z aktualnie miejsca 3. Moze najpierw o gosciach. Ostatnie 6 meczy w ich wykonaniu
to po prostu przejaw kapitalnej formy. 5 wygranych i 1 remis. No wlasnie - ostatni
mecz zremisowali 2:2 z liderujacym Anderlechtem, mimo ze wygrywali 2:0. Skutkiem
tej dobrej formy jest wlasnie obecniej zajmowana pozycja. Mysle ze w tym meczu bede
chcieli sie odgryzc i zagraja na 100 procent w tym meczu, a okazja na pniecie
sie w gore tabeli jest niebywala bo Roseselare broni sie przed spadkiem.
Bilans gospodarzy w meczach u siebie to 2-1-6. Z czego w ostatnim meczu
przegrali az 3:0 z broniacym sie przed spadkiem Charleoi. Patrzac na historie
spotkan to Gent wygrywalo mecze z Roeselare. Ja mysle, ze dzis forma gosci
da o sobie znac i wygraja mecz.

Typy : 1 / 4 + obecnie 1 w toku
Suma zainwestowanych stawek : 40
Wygranych stawek : 40
Zysk : 0
Yeld : 0

duszek000 
Megasenior

Wysłany: 2009-12-30, 13:05   

30.12.2009 20:30 # RSC Anderlecht - SV Zulte Waregem # X/1 # 4.05 # 10 # Expekt

Analiza: Anderlecht o 20:30 podejmie na własnym stadionie zespół Zulte-Waregem, faworytem tego meczu Fiołki, którzy po seri zwycięstw zremisowali z AA Gent na wyjeździe. Goście ostatnio wygrali z Westerlo, a wcześniej remisowali na wyjeździe i wygrali u siebie. Zulte-Waregem uważany jest za średniaka a tak naprawde podtrasią grać z najlepszymi, w poprzednim sezonie skączyli na 5 miejscu, podobnie jak w tym sezonie obecnie na 5 miejscu. Anderlecht to lider który ma 5 punktów przewagi nad 2 zespołem Club Brugge. Fiołki w tym sezonie stracili zaledwie 15 bramek, najmniej z całej ligi, strzelili 37 a Gent 38 najwięcej tylko że mają rozegrany jeden mecz więcej. W bezpośrednich starciach Zulte-Waregem nigdy nie wygrali, padły dwa remisy i 4 razy wygrali gospodarze z Brukseli. W 6 meczach padło 15 bramek co daje średnią 2,5. W ostatnim meczu Fiołków padły 4 bramki, ogólnie częsciej padają wyniki poniżej 2,5 bo aż 58%. W meczu Zulte-Waregem padła jedna bramka, a w 55% spotkań pada więcej niż 2,5. Dziś stawiam na to że mecz bedzie wyrównany, lecz zwycięsko wyjdą gospodarze.

Typy : 3 / 4 + obecnie 1 w toku
Suma zainwestowanych stawek : 40
Wygranych stawek : 76
Zysk : 36
Yeld: -

Pseudotyper 
Senior

Wysłany: 2009-12-30, 14:05   

30.12.2009 16:45 # Co Stompe-Mark Dudbridge # 1 # 1.65 # 10 # Expekt

Bardzo ciekawe spotkanie w ramach 3 rundy Mistrzostw Świata w Darts rozgrywanych w Londynie.Co Stompe w tym turnieju gra kapitalnie czego dowodem jest wygrana w 2 rundzie nad bardzo dobrym zawodnikiem Mervinem Kingiem.4-2 po kapitalnym pokazie umiejętności obydwu darterów na długo zapadnie mi w pamięć.Stompi rzucił w tym meczu dużo 180-ek i miał bardzo dobrą skuteczność na kończących dublach.Dudbridge natomiast szczęśliwie jest w 3 rundzie.Gdyby Tabern wykorzystał swoje szanse w tym meczu to dziś mielibyśmy jego zamiast Flasha w 3 rundzie.Pomimo długiego meczu(4-3 ) Dudbridge rzucił zaledwie 1 180-kę.Jego skuteczność na kończących dublach też pozostawia wiele do życzenia.Dlatego zdziwił mnie tak wysoki kurs na Holendra.Ja mam zamiar zagrać na jego zwycięstwo i wam też to polecam.

Typy : 2 / 3 + obecnie 1 w toku
Suma zainwestowanych stawek : 30+10
Wygranych stawek : 37
Zysk : +7
Yeld: 70%

Odpowiedz do tematu