Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
50$ do Action Poker
Autor Wiadomość
kokocz
Bukmaster

Wysłany: 2008-10-05, 11:14   50$ do Action Poker

Witam!
Chcę wam przedstawić kolejny sponsorship. Tym razem jest to poker Inside . Działają od 2005 roku i wydali oni już na swoich użytkowników ponad 3 000 000 $. Ta strona jest bardzo podobna do PokerStrategy, tylko, że nie zawiera quziu. Pieniądze na pokera dostajemy więc zaraz po zarejestrowaniu się na stronie i wpisaniu swojego loginu z Action poker. Pieniądze dostajemy na konto po ok. 10 godzinach, należy pamiętać także, że po ich zaakcetpowaniu i powiadomieniu nas poprez e-meal musimy także skontaktować się z nimi na LIVE CHAT. Dostałem to info od pewnego usera i od razu mnie zaciekawiło. Co więcej jest także bardzo fajny freeroll organizowany przez właśnie tą stronę. Każdy kto zarejestruje się z mojego linka będzie mógł wziąść udział w freerollu z pulą nagród 500$ w BetMost poker (5.10) oraz dostanie inne udogodnienia. Ta strona organizuje także freerolle z pulą nagród 12,900$ co miesiąc. Myślę, że warto się zarejestrować, polecam mój link :)Codziennie ta strona daje kapitał pierwszym 30 osobom, więc warto się śpieszyć!

poker Inside

PS. Jeśli chcecie więcej informacji zaglądnijcie na ich stronie, bo ja przeczytałem tylko te najważniejsze informacje. Nie zapomnijcie wpisać kodu podczas rejestracji w Action poker. Ja zapomniałem, lecz i tak mnie zaakceptowali :) Jakby coś to piszcie do mnie na PW lub GG: 11063185 :)

Odpowiedz do tematu