W poniedziałek odbędzie się spotkanie w League One między czwartym Colchesterem, a siedemnastym Southend. Gospodarze spisują się ostatnio znakomicie pnąc się do góry i nieubłaganie goniąc liderów, jednakże stawiam dziś na spokojną wygraną Colchesteru z kilku powodów.. Po pierwsze odstępy między poprzednimi spotkaniami a tym w poniedziałek to odpowiednio 6 dni dla gosp. i 9 dni dla gości. Jak pokazuje historia gry Southend im dłuższa przerwa tym kolejny występ jest lepszy. Nie inaczej będzie w tym przypadku gdy Colchester raczej wygrywa u siebie przewagą jednej bramki. Dzisiejsza wygrana gospodarzy pozwoli im się zbliżyć do Charlton, który ma rozegrane o 2 mecze więcej, a następnie dalej walczyć o lepsze miejsca. Jak pokazuje nam historia spotkań gosp. trener potrafi odpowiednio dobierać zawodników. Potrafią mocno wygrać 2:0 z Milton Keynes, czy Charlton’em a z dołem tabeli wygrywać skromne 1:0 czy 2:1. Stonowana wygrana przewagą jednej bramki to według mnie najlepsza opcja na poniedziałkową piłkę.
Typy: 0/0 + 1 w toku
Suma zainwestowanych stawek: 0
Wygranych stawek: -
Zysk: -
Yield: -
ludzie nie macie kasy na granie? wejdzcie w ten link http://puzz.com.pl/?p=BG3s95vTgOPm zarejestrujcie sie wpłacie glupie 6zł smsem i wygrywajcie ja wygrałem 119zl i nie mogłem uwierzyć