Urywkami ogladalem mecz i msuze stwierdzic ze gral rewelacyjnie. Soda mial niezly serw ale to nie pomoglo. Z taka forma wydaje mi sie ze juzny ma bardzo duze szanse na final w tym turnieju
na dzis wydziobalem jeszcze henin over 21.5 gema. Na dublu razem z juznym za drobne:)
Moze akurat sie powiedzie:) bo wczorajszy over w meczu juznego padl jak mucha;p
Svietlana Kuznetsova 1.4 co myślicie z Daniela? Mnie się wydaje, że wygra, wczoraj Hingis zrobiła za dużo błędów i przegrała Rosjanka lepiej gra w atakuuuuuu
Jelena Jankovic 3.45 bym też zagrałą bo szanse ma na wygraną z Henin-Hardene, skoro Schnyder prawie wygrała to czemu nie Serbka? Dobrze gra, lepiej niż Pattyyy
po tym co wczoraj zrobila Daniela to ja bym odpuscil wogole ten mecz i go nie dotykal bo jakos nei moge sie ustosunkowac co do wyniku
a jesli chodzi o henin i Jelene. to ta druga podobno ma cos z noga i dzis roznie moze byc. Ja osobscie mam na over 21.5 gema ale jesli jelena faktycznie ma cos nei tak i skreczuje lub odda 2 sety bez walki to bedzie raczej malo ciekawie:)
reasumujac to wolalbym zagrac jednak henin jesli bym musial:)
Jeśli chodzi o kobitki to mam jednego typka.Single odpuszcze bo Bóg wie co tam się bedzie działo.
Hingis/Kirilenko-Groenefeld/Shaugnessy 2.10
Chyba Lena tylko w deblu może szukać finałów,zresztą Shagi też.Hingis bedzie grać singla więc może być lekko podmęczona,zresztą forma też nie zachwyca.Kirilenko za to lekko podskoczyła z formą ale nic to nie wniosło.Meghann/Lena powinny powtórzyć wyczyn sprzed roku,a kurs miodzio brać i dziękować za hojność.Oczywiście mecz nie jest jakimś tam pewniakiem,ale poprostu większe szanse daje bardziej doświadczonej parze.
Wysłany: 2007-03-03, 13:59
Roger Federer (SUI) - Mikhail Youzhny (RUS) How many games will Mikhail Youzhny (RUS) win in the match? # więcej niż 9,5
Rosjanin w super formie, 10 gemów w meczu spokojnie powinien ugrać, tym bardziej, że nawet takie gwiazdy jak Pless, czy Bracciali urwały więcej. A Mikhail Youzhny gra świetnie od mniej więcej miesiąca i kto wie może pokusi się o jakąś niespodziankę, może wygraną? Jeśli będzie grał to co do tej pory to całkiem możliwe. Jest to gracz ułożony technicznie, ze świetnym serwisem. A Szwajcar, wszyscy wiemy, że wygra, ale jego gra w Dubaju w ogóle nie przekonuje. Męczarnie i jeszcze raz męczarnie, nawet Haas wczoraj pomimo, że przegrał w 2 setach, to miał kilka wyśmienitych okazji, aby toczył się po jego myśli.
W turnieju ATP w Las Vegas (USA)na korcie twardym ma spotkac się Lleyton Hewitt z Maratem Safinem.Wynik tego spotkania jest b.trudny do przewidzenia obydwaj tenisiści to uznani zwycięzcy wielu turnieji w tym i wielko szlemowych.Ostatnio z powodu kontuzji grają rzadko i ze zmiennym szczęściem .Spotkali się ze soba 9 razy z wynikiem 5-4 dla Safina.Mimo to stawiam na Hewitta dlatego że na korcie jest zawodnikiem b. zawziętym "leżąc jeszcze gryzie ".Natomiast Safin jak mu nie wyjdzie kilka piłek traci ochotę do gry.Sądzę że właśnie charakter tych zawodników i odrobina szczęścia wyłoni zwycięzcę.
Wozniacki 1 1.8 z Morigami - talent z Danii kontra doświadczona Japonka, Caroline ma dobry sezonik ogrywa się i dużo wygrywa, ambitna walcząca dla niej wygrana turnieju będzie sukcesem, Magia Lasssssss Vegasssssssss
CaRo WoZnIaCkI 6,3 6,2
Ostatnio zmieniony przez A-L Grönefeld 2007-03-04, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Ja myśle,że sukcesem Wozniacki jest sam finał,ale nie wykluczam jej wygranej.Jednak mam inny typ na dziś.Też z LV a mianowicie Hewitt-Melzer 1.Hewittowi potrzebna jest wygrana jakiegoś turnieju to powinno go zmotywować i odbudować,a nawet po woli powracać do dawnej formy.Melzer grajek na farcie,na Hewitta nie wystarczy.Do tego finał na własnym podwórku Hewitta to też jakiś plus.
05.03.2007 01:00 # Hewitt - Czy wygra 2:0? # Tak # 1,61 # Pinnacle
Finał turnieju w Las Vegas - powinno się wydawać, iż zobaczymy tutaj dwóch znakomitych zawodników w fantastycznym, pasjonującym finale. Tymczasem dopisała tylko jedna strona - Lleyton Hewitt, który po drodze do finału stracił tylko jednego seta, a wczoraj ograł Marata Safina. Według mnie dziś ma najłatwiejszego rywala ze wszystkich pozostałych - Jurgena Melzera. Austriak do finału miał takich rywali, którzy nawet nazwiskami mogą straszyć, ale w challengerach - Llodra, Capdeville, Hernych, Korolev - co to jest w ogóle? Turniej ATP? W rankingu najwyżej z nich jest Michael Llodra - na ... 79 pozycji - śmiech na sali. Nie ukrywajmy - Melzer nie byłby tutaj, gdyby nie przedwczesny koniec Jamesa Blake'a, co było spowodowane kreczem Del Potro w decydującym o awansie meczu. Tak na prawdę to właśnie Jamesa powinniśmy tutaj widzieć - swoją drogą odpadł na własne życzenie. Hewitt w gazie - Spadeę, Lopeza i Safina odprawił bez większych problemów. Jedynie z Johanssonem męczył się przez trzy sety, ale tego decydującego wygrał zdecydowanie - do dwóch. Dziś Melzer powinien także zostać sprowadzony na ziemię - koniec pięknego snu. W pojedynkach bezpośrednich Lleyton prowadzi 4:0, w setach 10:1 - jedyny stracony na paryskiej ziemii Rolanda Garrosa. Na prawdę ciężko mi jest znaleźć jakiś argument przemawiający za Jurgenem - nawet nie będzie mniej przemęczony, bo z tymi "gwiazdami" męczył się po trzy sety. Wszystko wskazuje na finał w stylu zeszłotygodniowego Haas - Roddick, przy czym rolę Niemca odegra dziś Kangur - Lleyton Hewitt.
Tenisista z Australii idzie przez ten turniej jak burza. Odprawił już z kwitkiem takich zawodników jak Safin, czy Lopez nie pozostawiając im nawet złudzeń na awans. Jego rywal - mało doświadczony i obyty w turniejach Austriak jest największą rewelacją turnieju, ale należy zwrócic uwagę że jego droga do fianału nie była trudna. Dzisiaj może nie wytrzymac nie tylko z presją, ale i z ograniczeniami kondycyjnymi(nie pamiętam, żeby Austriak grał w tak wielu rundach podczas jakiegoś turnieju). W bezpośrednich pojedynkach również Hewitt był dotychczas górą. Jeśli nie zdarzy sie kataklizm to przewiduje gładkie zwycięstwo faworyta.