Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
ATP sezon 2009
Autor Wiadomość
pepin11
Starszy Junior

Wysłany: 2009-06-22, 10:31   

22.06.2009#16.00#Malisse Xavier - Schuettler Rainer #2#1.80#10#Expekt

Dzisiaj zaczyna sie Wimbledon największa impreza dla tenisistów.Wybrałem mecz pomiędzy Malisse Xavier - Schuettler Rainer jak dla mnie faworytem jest zawodnik z Niemiec na kortach trawiastych spisuje sie bardzo dobrze i przed tym turniejem doszedł do półfinału w Hertogenbosh.Jego rywal obecnie 170 miejsce w rankingu przed tym turniejem wystąpił na kortach w Londynie gdzie co prawda doszedł do 1/8 finału jednak zasługa rywali którzy kreczowali albo trafiał na niezbyt dobrych rywali. Belg jak dla mnie nie ma jeszcze swojej dobrej formy wygrywał tylko dzięki szczęściu.Schuettlerowi na kortach Wimbledonu gra się mu bardzo dobrze co pokazał rok temu dochodząc do półfinału gdzie przegrał dopiero z Nadalem co było wielkim wyczynem.

kokocz
Bukmaster

Wysłany: 2009-06-22, 11:59   

22.06.2009 14:15 # Granollers M. (Esp) - Beck A. (Ger) # 1 # 5.00 # 10 # bet-at-home

Dzisiaj około godziny 15 powinnien rozpocząć się jeden z meczy, w których powinna paść dosyć duża niespodzianka. jest to mecz Granollers M. (Esp) - Beck A. (Ger). Bukmacherzy w roli faworyta stwiają Niemca, jednak ja jestem pewien wygranej Granollersa. Jest on 110 tenisistą świata, podczas gdy Beck zajmuje 58 miejsce. W historii spotkań pomiędzy tymi graczami odbył się juz jeden mecz, w którym górą był Hiszpan 2:0. Będzie to dosyć trudny mecz dla obydwu zawodników, jednak według mnie będzie 3:1 dla Granollersa.

Kliknij tutaj po bonusa od PokerInside!
Przy rejestracji w polu Bonus Code podaj kod: 60$bonus

Tutki
Doświadczony

Wysłany: 2009-06-22, 12:13   

22.06.2009 18:00 # S. Greul - M. Yani # 2 # 2.35 # 10 # Expekt

Bardzo ciekawe spotkanie w 1 rundzie Wimbledonu tylko, że tych słabszych zawodników. Yani to zawodnik już 29 letni, natomiast jego przeciwnik Greul ma 28 lat. Bardziej "znany" w środowisku tenisowym jest Simon Greul, aczkolwiek w swojej karierze nie osiągnął nic póki co, oprócz wygrania kilku challengerów. Niemiec jest graczem praworęcznym, podobnie zresztą jak tenisista z USA. Ma dość dobre warunki fizyczne bo mierzy 185cm i waży 80kg. W Wielkich Szlemach nic nie osiągnął, wszędzie był najdalej w pierwszej rundzie. W swojej karierze zarobił 502968 dolarów. Jak dotąd zdążył rozegrać w sumie 458 meczów, zdecydowanie więcej gra w challengerach niż w turniejach rangi ATP Tour. Najwyżej w karierze był na 75 pozycji 3 lata temu. Gra w tenisa profesjonalnie już 9 lat. No i wygrał do tej pory 9 challengerów, także do sukcesów ja bym tego nie zakwalifikował, bo to turnieje dla zdecydowanie gorszych tenisistów. Greul na grassie grał pięć razy, w dwóch przypadkach przegrywał mecze. Jednak tego się można było spodziewać, bo grał z nie byle kim - Tommy Robredo, a także Fernando Verdasco, jednak oni wolą inne nawierzchnie. Natomiast wygrał w tegorocznych kwalifikacjach do Wimbledonu z Kevinem Andersonem, Karolem Beckiem, Dominikiem Meffertem. U Yaniego statystyka ta wygląda identycznie tak samo, swoich sił na trawie próbował pięciokrotnie, wygrywał 3 razy w tegorocznych kwalifikacjach, natomiast dwa razy przegrywał. Przegrał z Jesse Wittenem i Ivanem Mirandą. Wygrał natomiast tak jak Simon w tegorocznych kwalifikacjach z Prakashem Amritrajem, Go Soeda, Marc Lopez. Jednak do tych porażek obu graczy nie ma co wracać bo to było kilka lat temu. Obaj w sumie spokojnie awansowali do tej 1 rundy Wimbledonu i będzie to już dla nich duże osiągnięcie jak awansują do drugiej rundy. W rankingu obaj zawodnicy są bardzo nisko, amerykański tenisista ze swoimi 266 punktami zajmuje 253 miejsce w rankingu ATP, natomiast Greul jest 2 miejsca od pierwszej "100" z 713 punktami. Zapewne jeśli któryś z nich wygra ten mecz, to skoczy dosyć wysoko w rankingu. Udało mi się zdobyć informację o wzroście i wadze Yaniego - waży 75kg i mierzy 185cm, także obaj mają podobne warunki fizyczne. W swojej karierze Yani rozegrał 300 meczów, 171 zwycięskich, a pozostała część porażki. Jednak ten zawodnik także gra głównie na challengerach. W swojej karierze Michael zarobił w sumie 93365$. Jednak jeśli dojdzie tu dalej niż pierwsza runda to jego konto może się ładnie wzbogacić.

Pseudotyper 
Doświadczony

Wysłany: 2009-06-23, 09:38   

Spotkanie: G.Dmitrow-I.Kunitsyn
Typ:1
Kurs:1,65
Buk:Expect

Analiza:Dziś przed nami drugi dzień Wimbledonu.Wybrałem spotkanie Bułgara Grigora Dmitrowa z Rosjaninem Igorem Kunitsynem.W rankingu ATP dzieli ich przepaść.Grigor jest 343 a jego przeciwnik 39 czyli ponad 300 miejsc przewagi.Ktoś powie że grając na Bułgara popełniam pomyłkę.Jednak kto oglądał grę Bułgara to wie, że warto na niego dzisiaj zagrać.Niektórzy nazywają go drugim Rogerem Federerem, gdyż styl jego ruchów przypomina ruchy samego, wielkiego Rogera.Sam przyznam , że gra młodego Bułgara jest ładna dla oka.Dobry serwis, skuteczny przy siatce.Oczywiście brakuje mu ogrania, nie rozegrał ważnych pojedynków w dorosłym tenisie ale ma przecież dopiero 18 lat.Jego rywal Rosjanin Kunitsyn 9 lat starszy w tamtym roku odpadł już w pierwszej rundzie z Thomazem Bellucim. W tym roku na trawie rozegrał 5 pojedynków, z których wygrał tylko 2.Jak widać nie jest to zawodnik lubiący grać na trawie. Nie widzę powodu aby w tym turnieju miał dojść dalej niż w tamtym roku.Nic na to nie wskazuje.Uważam , ze dziś kopia Federera spokojnie ogra Rosjanina.Kto wie, może to będzie czarny koń turnieju? Nie wiem, jednak dziś spokojnie powinien zrobić pierwszy krok w tym kierunku.Typ warty grania.

Pseudotyper 
Doświadczony

Wysłany: 2009-06-23, 09:39   

Spotkanie: Gilles Simon-Bobby Reynolds
Typ:3-1 w setach
Kurs: 3,6
Buk:BAH

Analiza:
Jednym z ostatnich meczy jakie dziś zostaną rozegrane będzie spotkanie Francuza Simona z Amerykaninem Reynoldsem.Początek jest planowany na 19.00 .Gilles sklasyfikowany obecnie na 7 miejscu trochę w tym sezonie zawodzi.Nie prezentuje wszystkich umiejętności, które posiada.Dziś gra ze sklasyfikowanym na 93 miejscu w rankingu ATP Reynoldsem.Amerykanin nie jest zbyt znanym tenisistą choć ma już 26 lat.Nic dziwnego, bo nic takiego nie osiągnął w swojej karierze.Dziś w tym meczu typuję wynik 3-1 w setach dla Francuza.Nie wydaję mi się aby Simon rozstrzygnął sprawę swojego zwycięstwa w 3 setach.Sądzę, że Amerykanin urwie jednego seta swojemu przeciwnikowi.Na więcej go stać nie będzie ale w jednym secie może liczyć na chwile dekoncentracji Francuza.Na trawie można próbować takich typów gdyż wydaje mi się że w jednym secie Amerykanin nie da się złamać i wygra tego jednego seta.Typ można spróbować za drobne pieniądze.

Tutki
Doświadczony

Wysłany: 2009-06-23, 09:40   

23.06.2009 15:00 # Bogdanovic Alex - Berdych Tomas # 1 # 5.2 # 10 # Expekt

Do bardzo ciekawego spotkania dojdzie dzisiaj o godzinie 17:00. Otóż zagra pupilek gospodarzy Alex Boganovic z Tomasem Berdychem. Czech to gracz, który ma bardzo dobry serwis, jednak popełnia bardzo dużo błędów. Bogdanovic natomiast dostał dziką kartę od gospodarzy i trafił dość dobrze, bo Berdych to nie jest gracz z czołówki. W rankingu Czech jest na dobrej pozycji, ale nie gra dobrze. A-Bog to gracz, który ma także bardzo dobry serwis i ciężko go przełamać, aczkolwiek w grze także dość dobry. Wychował się na trawie, w Anglii, więc według mnie gdzie indziej w jego przypadku akurat osiągnąć sukcesu nie może, nie ma szans, bo on praktycznie tylko na trawę się nadaje. Dzisiaj bardzo mocno będzie go wspierać własna publiczność. Urodził się w Serbii, aczkolwiek jest Anglikiem, w dodatku praktycznie od urodzenia mieszka w Londynie, także Londyńczycy tym bardziej będą go wspierać, bo w końcu "swój". W tym roku Alex próbował swoich sił na Roland Garros, poszło mu tam dość dobrze, bo 2 runda - dla niego to zawsze sukces. Z A-Bog gra się bardzo ciężko, gdyż to leworęczny zawodnik z oburęcznym backhandem. Gra profesjonalnie w tenisa od 2002 roku, a więc już 7 lat, nic nie osiągnął praktycznie. Ba dość dobre warunki fizyczne, mierzy 183cm i waży 74kg. Jeszcze nie miał okazji grać w Wimbledonie w 2 rundzie, także jest okazja wielka ku temu by wreszcie tam zagrać. Jest trzecią rakietą Brytyjską po Murrayu i Goodallu, jednak według mnie Goodall jest gorszy od Alexa. Berdych to bardzo wysoki tenisista 196cm, a waży 90kg. Jest zawodnikiem praworęcznym z oburęcznym backhandem. W swojej karierze wygrał 4 turnieje rangi ATP Tour. Jak już wcześniej wspominałem, on popełnia bardzo dużo błędów, nie gra starannie tak jak kiedyś. Nawet ostatnio serwis mu nie siedzi, a jak mu nie siedzi to już koszmar. Dzisiaj czuję niespodziankę i wygraną A-Bog.

Pseudotyper 
Doświadczony

Wysłany: 2009-06-23, 10:33   

Spotkanie: Alex Bogdanovic-Tomas Berdych
Typ: over 37 gemów
Kurs:1,85
Buk:Expect

Analiza:
Dzisiaj o 15.00 na kort wyjdą reprezentant gospodarzy, Alex Bogdanovic i Czech Tomas Berdych.Stawiam na over 37 gemów w tym meczu.Obaj zawodnicy mają dobry serwis, obu będzie ciężko złamać.3-0 dla żadnego z zawodników nie powinno być gdyż Alex jest naprawdę perspektywicznym graczem i sądzę, że urwie Berdychowi dzisiaj seta.Z kolei Czech mimoi słabszej formy też nie powinien przegrać w 3 setach.Uważam , że Alex może dzisiaj go pokonać ale w minimum 4 setach .Teoretycznie over wejdzie nawet w 3 setach przy wyniku, np,: 7-5, 7-6, 7-6 co też nie jest wykluczone gdyż spodziewam się w tym meczu kilku tie breaków. Brytyjczyk jest w niezłej formie co pokazał tydzień temu w turnieju w Eastbourne.W pierwszej rundzie pokonał Czecha Minara, mając statystyki 1 serwisu bliskie 100%.W późniejszej fazie był bardzo bliski pokonania późniejszego zwycięzcę Rosjanina Tursunova.Trochę szwankuje u niego psychika, miał wynik 5-3 w tie breaku i przegrał.Ale w całym meczu dał się złamać tylko 2 razy więc jak będą wyrównane 3 sety to over i tak może wejść, ale spodziewam się tu naprawdę zaciętej batalii i dziś typ na over w tym meczu to według mnie jeden z pewniejszych typów.

kokocz
Bukmaster

Wysłany: 2009-06-23, 10:58   

23.06.2009 15:00 # Fognini F. (Ita) - Istomin D. (Uzb) # 1 # 3.50 # 10 # Gamebookers

Dzisiaj podczas pierwszej rundy Wimbledonu podczas drugiego dnia tego Wielkiego Szlema wybrałem mecz Fognini F. (Ita) - Istomin D. (Uzb). Niby jego zwycięscą powinnien zostać Istomin, jednak ja mam inne zdanie od bukmacherów. Stawiam w tym pojedynku na Włocha, który w rankingu ATP zajmuje 63 pozcyję. Dla porównania Istomin jest notowany o 16 lokat niżej na miejscu 79. Różnica jest nieznaczna, jednak dla mnie dużo lepszym tenisistą nie tylko na traiwe jest właśnie Włoch Fabio Fognini. Sprawiał on już nie raz niespodziankę, lecz tutaj to nie będzię żadną niespodzianka, że wygra. Ostatnio cos mu się nie wiedzie i pewnie dlatego kurs na niego jest dosyć duzy, lecz to czas i miejsce, aby się przełamać.

pepin11
Starszy Junior

Wysłany: 2009-06-23, 11:10   

23.06.2009#13.00#Navarro I. - Hanescu V.#2#1.70#10#Expekt

Drugi dzień Wimbledonu wybrałem mecz pomiędzy Navarro I. - Hanescu V. jak dla mnie faworytem jest zawodnik z rumuni ktory obecnie zajmuje 29 miejsce w rankingu i jest w formie co pokazał w turnieju Rolanda Garosa.Dochodać daleko gdzie przegrał dopiero z Gonzalez, Fernando który zajmuje 10 miejsce w rankingu a wygrał m.i.n z Simon, Gilles (7 rakieta świata.Jak można przeczytac z jego strony lubi grać on na kortach trawiastych.Jego rywal rownież lubi grac na kortach trawiastych lecz duża różnica w rankingu jak jest między nimi i różnica doświadczenia będzie dzisiaj przemawiać za Rumunem.Spotkali się ze sobą tylko raz i to góra był właśnie zawodnik z Rumunii.A to przecież najważniejsze zawody dla tenisistów i nie bedzie chciał odpaść zaraz w pierwszej rundzie.

kokocz
Bukmaster

Wysłany: 2009-07-04, 11:23   

4.07.2009 13:00 # A.Beck - T.Gabashvili # 1 set - 1 # 1.75 # 10 # sportingbet

Dzisiaj o godzinie 13:00 na kort w niemieckiej miejscowosci Brunszwig wyjdą Rosjanin Teimuraz gabashwili oraz predstwiciel Niemiec Andreas Beck. faworytem jest wyżej rozstawiony Beck, który w rankignu ATP zajmuje 58 miejsce. Dla porównania Rosjanin jest dopiero 89. Różnica jest widoczna gołym okiem. Rosjanin w tym turnieju gra bardzo dobrze i nie przegrał jeszcze nawet seta. Dzisiaj przegra już w pierwszej odsłonie. Beck gra w kratke, lecz dzisiaj ma szanse na pierwsze dwusetowe zwycięstwo. Gra dobrze, wiec stawiam na niego - to proste ! Beck pokonał juz takich przeciwników jak: Mannariano, Meffert, Martin...

kokocz
Bukmaster

Wysłany: 2009-07-06, 15:38   

06-07-09 17:00 # Amritraj P. - Udomchoke D. # 2:0 # 2.55 # 10 # BAH

Dzisiaj o godzinie 17:00 zaczyna się turniej ATP w Newport. Nie ma w nim wielkich graczy tenisa ze względu Wimbledonu oraz Pucharu Davisa, który startuje już 10 lipca. Są to za nieco "gorsi" gracze na których postanawiam dzisiaj zagrać. Jednym z nich jest Prakash Amirataj, który znajduje się poza czołową setką w światowym rankingu ATP. Tajlandczyk Udumchoke także nie może poszczycić się miejscem w pierwszej "100". Co wiecej nigdy ze sobą nie grali, co tym bardziej utradnia nam zadanie typowania tego meczu. Ja jednak "znam" Amirataja, m.in. z jego gry wśród deblistów. Grywaj coś ostatnio, czego powiedziec nie mozemy o Udomchoke. Stawiam na 2:0 dla Prakasha!

mln 
Megasenior

Wysłany: 2009-07-07, 12:32   

07.07.09 18:30 # Flavio Cipolla - Fabrice Santoro # 0:2 # 1.65 # 10 # Expekt

Spotkanie pierwszej rundy turnieju ATP w Newport. Turniej odbywa się na trawie, co jest bardzo dziwne, ponieważ najważniejszy turniej na tej nawierzchni właśnie się zakończył i w sumie nie wiadomo po co komu ten turniej akurat w tym terminie. Jednak na pierwszy rzut oka widać że dla przynajmniej jednego tenisisty turniej ten ma znaczenie bardzo istotne. Jest nim doświadczony niespełna 37-letni Francuz Fabrice Santoro, który wygrywał ten turniej w 2007 i 2008 roku. Francuz zajmuje obecnie w rankingu ATP 34 miejsce i w turnieju tym jest najwyżej rozstawionym graczem. Jego dzisiejszym przeciwnikiem będzie 26-letni Włoch Flavio Cipolla, który w rankingu ATP zajmuje 103 miejsce. Santoro na trawie w tym roku prezentuje się jak zwykle dobrze, w Halle co prawda odpadł w pierwszej rundzie, ale przegrał po walce z tenisistą z pierwszej dziesiątki światowego rankingu Tsongą 5:7 2:6. W Eastbourne doszedł do półfinału przegrywając dopiero z rewelacją tamtego turnieju Dancevicem 4:6 4:6. W Wimbledonie rozprawił się szybciutko z Kieferem 6:4 6:2 6:2 w pierwszej rundzie, by odpaść w kolejnej rundzie z późniejszym ćwierćfinalistą Ferrero po walce 7:6 3:6 4:6 3:6. Cipolla w ostatnim czasie prezentuje się słabiutko i nie sądzę by mógł dzisiaj urwać seta Francuzowi. Próbował swych sił na trawie w tym roku ale wyszło to bardzo mizernie, w Halle odpadł w pierwszej rundzie kwalifikacji z Peyą przegrywając 1:6 2:6, następnie w Wimbledonie odpadł w drugiej rundzie kwalifikacji z Hiszpanem Munozem-De La Navą, specjalistą od ziemi, więc taka porażka nie świadczy o Cipolli zbyt dobrze. Ostatnio po nieudanych kwalifikacjach w Londynie grał u siebie na ziemi w challengerze Reggio Emilia i też zagrał w nim przeciętnie, doszedł co prawda do ćwierćfinału ale męczył się z dwoma graczami którzy są 200 miejsc niżej od niego w rankingu, a pokonany został przez plasującego się sto pozycji niżej rodaka Lorenziego, praktycznie bez walki, Cipolla zdołał ugrać ledwie 3 gemy. Santoro w turniejach głównych ATP na nawierzchni trawiastej ma bilans spotkań 41-32, natomiast Cipolla 0-1. Doświadczenie jest zdecydowanie po stronie Francuza, do tego broni on punktów za zwycięstwo w zeszłym roku więc pomimo tego, że to pojedynek pierwszej rundy o podejście do tego spotkania ze strony faworyta jestem spokojny. Bilans 9-0 Santoro w tym turnieju i tylko jeden stracony set w tych 9 meczach w ciągu dwóch ostatnich lat nakazują zagranie przyzwoitej stawki na dwu setowe zwycięstwo Francuza w dzisiejszym spotkaniu.

Pseudotyper 
Doświadczony

Wysłany: 2009-07-08, 08:26   

Spotkanie: Olivier Rochus-Alexander Peya
Typ: 1
Kurs: 1.65
Bukmacher: Expect

Analiza: To spotkanie miało się odbyć wczoraj ale w jego rozegraniu przeszkodził deszcz. Dziś mam nadzieję, że na kort wyjdą 120 w rankingu ATP Belg Olivier Rochus i Austriak Peya , który jest 83 miejsc niżej od Belga w rankingu. Według mnie spokojnie to spotkanie powinien wygrać Olivier. Turniej w Newport jest rozgrywany na trawie a Belg ostatnimi czasy udowodnił, że na tej nawierzchni radzi sobie bardzo przyzwoicie.Półfinał w turneju w Halle jest tego najlepszym przykładem.Tam musiał uznać wyższość samego Novaka Djokovicia.W drodze do tego półfinału pokonał m.in.: Beckera i Petszchnera czyli niezłych zawodników. Jego dzisiejszy rywal, Alexander Peya w tym roku rozegrał tylko jedno spotkanie na trawie .W I rundzie pokonał go późniejszy półfinalista Tommy Haas.Myślę, że w rytmie meczowym jest Olivier i to na pewno będzie dla niego handicap.Poza tym Belg ma większy potencjał i dzisiaj powinien to udowodnić z kwitkiem odprawiając Austriaka.Spokojnie można grać ten typ.

mln 
Megasenior

Wysłany: 2009-07-09, 00:44   

09.07.09 17:00 # Ginepri - Evans # 2 # 2.53 # 10 # Expekt

Spotkanie 2 rundy turnieju ATP rozgrywanego w Amerykańskim Newport. Turniej ma nietypowy przebieg ze względu na złą pogodę, we wtorek nie udało się dokończyć żadnego spotkania, a w środę do gry przygotowany był tylko jeden kort. Do tego zupełnie nie zgadzał się choćby dzisiaj program pojedynków, no niestety bywają i takie turnieje w kalendarzu ATP, widać, że nie chcą jeszcze bardziej ograniczać ilości turniejów rozgrywanych na trawie i dlatego też mamy takie cacuszko w takim terminie. Wybrałem na dzisiaj spotkanie dwóch reprezentantów gospodarzy, Robby Ginepri zmierzy się z Brendanem Evansem. Starszy z nich niespełna 27-letni Robby Ginepri w tym sezonie gra fatalnie i po nieco lepszym zeszłym roku w tym znów wypadł z pierwszej setki, jest na 105 miejscu, Brendan Evans natomiast robi postępy z roku na rok i jest na dobrej drodze by do tej najlepszej setki tenisistów wejść, jest obecnie 136. Na potwierdzenie słów o tegorocznej dyspozycji Ginepriego wystarczy pokazać jego tegoroczny bilas 3-12. Evans do tej pory był zawodnikiem z poziomu niżej, wystepuje przede wszystkim w challengerach (z dobrymi wynikami - wygrał już w tym roku dwa), jednak jeżeli zdobędzie w tym turnieju sporą ilość punktów będzie mógł realnie myśleć o grze w większej ilości turniejów z wyższej półki. Bilans Ginepriego na trawie od początku kariery to 22-23, w tym roku ten bilans wygląda o wiele słabiej: 1-3. Rozpoczął od turnieju w Londynie gdzie przegrał z Seppim, następnie w Eastbourne po pokonaniu Gołubiewa odpadł w drugiej rundzie po porażce z Santoro a w Wimbledonie szans mu nie dał Hewitt. Evans ma mniejsze doświadczenie na tej nawierzchni, rozegrał do tej pory ledwie 9 spotkań na tej nawierchni z któych 6 wygrał. Wygrał w tym roku challengera w Nottingham, a w kwalifikacjach Wimbledonu odpadł w drugiej rundzie po porażce z Gregorcem po bardzo wyrównanej walce. W tym turnieju Ginepri okropnie męczył się w pierwszej rundzie z Hiszpanem Venturą, który do tej pory na trawie nie wygrał spotkania w swej dość długiej karierze, co nie świadczy zbyt dobrze o starszym z Amerykanów, pokonał go 6:2 1:6 6:4, dając przeciwnikowi aż 11 szans na przelamanie własnego serwisu, z których Hiszpan 4 wykorzystał. Natomiast Evans pokonał rozstawionego z numerem 4 Niemca Beckera, który w ostatnim czasie prezentowal się na kortach trawiastych bardzo dobrze. Brendan wygrał z nim po walce 7:6 3:6 7:5, obaj świetnie serwowali, tracąc swój serwis ledwie po 2 razy. Kursy wystawione na to spotkanie to dla mnie totalne nieporozumienie, Ginepri jest zupełnie bez formy, co potwierdza spotkanie w pierwszej rundzie, to że jest w tym turnieju nadal zawdzięcza tylko i wyłącznie temu że trafił akurat na takiego rywala w pierwszej rundzie, była to według mnie najsłabsza para całego turnieju. Evans jest mniej doświadczony ale zdecydowanie w lepszej formie o czym świadczy pokonanie Beckera w pierwszej rundzie. Uważam, że spotkanie to młodszy z Amerykanów może rozstrzygnąć na swoją korzyść już po dwóch setach.

kokocz
Bukmaster

Wysłany: 2009-07-10, 13:13   

10.07.2009 16:30 # Levine J. (Usa) - Petzschner P. (Ger) # 1 # 1.90 # 10 # bwin

Już dzisiaj może w końcu dojdzie do pojedynku pomiędzy Amerykaninem Levine, a Niemcem Petzschnerem. Mecz ten początkowo miał się odbyć w środe, lecz ani wtedy, ani wczoraj nie było dogodnych warunków. Obydwaj zawodnicy nie są tak bardzo znani w światowym tenisie. Nieco bardziej ostatnio zasłynął Amerykanin, który po wygranej w pierwszej rundzie z Maratem Safinem podczas Wimbledonu zwrócił na siebie uwage. Odpał w trzeciej runzie przegrywając nieznacznie Szwajcarowi Stanislawowi Wawrince. Niemiec jest gorszy. Obydwaj także grają dzisiaj w deblach, co moze oznaczac ze mogą sie oszczędzać, lecz wygra Jessie Levine!

Odpowiedz do tematu