Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Austria 2009/2010
Autor Wiadomość
Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2009-11-13, 18:52   Austria 2009/2010

Klagenfurt – Vienna
Typ:2
Kurs:3.35

Prawdziwy hit tej kolejki spotykają się ze sobą dwa bardzo dobre zespoły a mianowicie Klagenfurt z Vienna . Myślę , że w tym meczu warto zaryzykować niezbyt dużą sumkę na gości którzy są aktualnie trzecią drużyną ligi zaś Klagenfurt gra w tym sezonie bardzo nierówno i dlatego jest dopiero na piątym miejscu . W ostatnich meczach obydwie drużyny prezentują zbliżony poziom z lekkim wskazaniem na Vienne .

Raven 
Bukmaster

Wysłany: 2009-12-04, 14:21   

Graz - Klagenfurt 1

Nadspodziewanie dobrze gra Graz który zawsze kojarzony był z dołem tabeli. Wiele się jednak zmienia w ligach, a Graz nawet słaby wielokrotnie pokonywał Klagenfurt. Teraz blyszczy formą a Klagenfurt zdecydowanie odstaje od czołówki, a obecna forma jest bardzo słaba. Fatalnie grają także wyjazdy co przy wynikach na własnym lodzie Grazu daje kolejny atut na korzyść gospodarzy. Jeszcze jeden to ilość bramek jaką zafundowali rywalom. Przy słabych wynikach Klagenfurtu na wyjeździe i dużej liczbie straconych bramek w tych spotkaniach o wynik nie trzeba się martwić.

2000 post 26.11.2008

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2009-12-04, 15:27   

Graz – Klagenfurt
Typ:1
Kurs:1.55

W dzisiejszym meczu zagrają ze sobą Graz i Klagenfurt . Jak pokazuje kurs wystawiony przez bukmacherów zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy , który fantastycznie spisuję się w tym sezonie . Jak na razie zajmują oni pozycję lidera z dość bezpieczną przewagą . Co do gości grają oni w tym sezonie dużo poniżej oczekiwań szczerze mówiąc spodziewałem się po nich walki o tytuł a jak na razie ciężko im będzie się załapać do Play-offow.

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2009-12-07, 16:29   

Alba Volan – Jesenice
Kurs:1.55

W kolejnej kolejce ligi austryjackiej spotykają się Alba Volan i Jesenice . Chociaż gospodarze to nie jest jakaś wybitna drużyna i spisują się w lidze raczej przeciętnie to z dzisiejszym rywalem nie powinni mieć żadnych problemów. Jesenice spisuje się fatalnie w pełni zasłużenie przegrywając mecz za meczem . Jak dotąd goście zdołali zdobyć zaledwie 13 punktów w 30 meczach jest to wynik tragiczny ponieważ do przedostatniej drużyny tracą drugie tyle punktów tak więc nie mają już żadnych szans na utrzymanie . Za to gospodarze mają o co walczyć ponieważ jak dotąd zajmują ostatnie miejsce , które daje Play-offy , a ich przewaga jest niewielka bo wynosi zaledwie 1 punkt tak więc ten mecz muszą wygrać aby oddali się trochę od swoich przeciwników .

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-01-04, 23:16   

Klagenfurt – Salzburg
Kurs:2.25

W dzisiejszym meczu spotkają się ze sobą Klagenfurt z Salzburgiem . Zdecydowanym faworytem tego meczu według mnie jest drużyna gości , która ostatnio doskonale się spisuje w odróżnieniu od dzisiejszych rywali . Salzburg ostatnio wygrywa mecz za mecze dzięki czemu przesunął się na bardzo wysokie trzecie miejsce z niewielką stratą do dość nierówno grającego lidera , tak więc mają jeszcze ogromną szanse na wygranie rundy zasadniczej ale jeśli chcą tego dokonać to muszą wygrywać takie pojedynki jak ten . Co do Klagenfurtu to w tym sezonie zawodzi na całej lini i gra sporo poniżej oczekiwań robiąc niemiłą niespodziankę swoim kibicą niemieszcząc się jak narazie nawet w play-offach . Myślę , że gospodarze zagrają po raz kolejny bardzo słabe spotkanie i ponownie ulegną bez wielkiej walki a kurs jest bardzo fajny więc warto zaryzykować .

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-01-04, 23:19   

Augsburg – Eisbaren
Kurs:1.95

Jeden z fajniejszych meczy do postawienia w tej kolejce niemieckiej ligi ponieważ wytypowanie zwycięzcy wydaję się dość proste i pewne . Zdecydowanym faworytem tego spotkania są oczywiście goście , którzy grają w tym sezonie rewelacyjnie i w pełnie zasłużenie zajmują pierwsze miejsce w lidze z zdecydowana przewagą na rywalami pozwalającą już myśleć o play-offach . Zaś ich dzisiejsi rywale zajmują aktualnie trochę pechowe 11 miejsce , które niestety nie gwarantuje udziałów w play-offach , a na jaką kol wiek zdobycz w tym spotkaniu nie mają raczej co liczyć. Jeżeli chodzi o bilans ostatnich spotkań to eisbaren wygrało aż 10 spotkań z rzędu co jest dość imponujące a ich dzisiejsi rywale przegrali aż 6 meczy pod rząd . Myślę , że zwycięzca w tym meczu może być tylko i wyłącznie jeden a będzie nim ekipa gości , która bardzo pewnie wygra to spotkanie dziwi mnie aż tak wysoki kurs ale to może tylko i wyłącznie cieszyć bo możemy więcej zarobić .

kempes1410 
Megasenior

Wysłany: 2010-01-07, 18:59   

07.01.2010 19:15 # CE Wien - Klagenfurt # Handicap (0:2)1# 2.90 # bet-at-home

Dziś o 19:15 nastąpi spotkanie w lidze Austrii między wiceliderem a Klagenfurtem, który gra o całe nic. Co prawda nie można tak powiedzieć bo po wygranej zbliżyli by się do czołówki tabeli i takie tam, ale Vienna po wygraniu tego spotkania będzie prawdopodobnie na miejscu lidera bo obecny Graz gra jutro z Linz, który nie jest łatwym przeciwnikiem u siebie. Dodatkowym atutem są niewątpliwie statystyki gry u siebie/ na wyjeździe. Stosunek bramkowy gospodarzy to +36, gości- 26, 13 wygranych na 20 spotkań gospodarzy, goście- 4/20. Trudno jest cokolwiek napisać o składach, formach graczy itp. bo najzwyczajniej w świecie trudno je znaleźć. Opieram się w tym spotkaniu wyłącznie o statystyki które mówią że przy wygranych Vienny pada wynik najczęsciej dużą różnicą goli.

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-01-11, 22:28   

Jesenice – Salzburg
Kurs:1.65

Dość pewny mecz bo gdy gra trzecia drużyna z ostatnią nie trudno wskazać zdecydowanego faworyta , którym niewątpliwie jest bardzo dobzre ostatnio grający Salzburg . O gospodarzach można tylko powiedzieć , że zapewnili sobie dość szybko ostatnią lokatę graja po prostu fatlnie znacznie odstają od wszystkich zepołów , dlatego goście nie powinni mieć żadnych problemów z zdecydowanym wygraniem tego spotkania .

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-01-22, 18:49   

Alba Volan – Graz
Kurs:2.20

W dzisiejszym spotkaniu zmieżą się Alba Volan i Graz . Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gości , która jest jak na razie liderem rozgrywek zaś ich przeciwnik plasuje się na dość przeciętnej 6 pozycji . Graz w ostatnich meczach spisywał się bardzo dobrze oprucz jednej małej wpadki z powracjącym do formy zespołem Salzburgu , gospodarze grają dość przeciętnie raz wygrywają raz przegrywają . Myślę , że Graz będzie chciał odbić swoje niepowodzenie w ostatnim meczu a zarówno utrzymać pozycję lidera i wygra to spotkanie z teoretycznie słabszym rywalem .

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-01-22, 19:00   

Salzburg - Medvescak Zagreb
Kurs:1.35

Kurs tego spotkania jak na hokej jest bardzo mały ale mecz wydaje mi się być bardzo pewny dlatego warto dodać go do jakiegoś kuponu aby podnieść wygraną . Faworyzowany Salzburg będzie podejmował dość przeciętny zespół Medvecak Zagreb . Gospodarze po dość słabym początku zaczynają wkońcu dochodzić do formy , dlatego nie powinni mieć żadnych problemów z dużo niżej notowanym rywalem , którego głównym celem jest utrzymanie się w lidze a nie jak w przypadku Salzburga walka o mistrzowski tytuł .

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-02-01, 18:24   

Salzburg – Vienna
Kurs:1.72

Salzbur bo bardzo słabym początku sezoni wkońcu zaczął grać tak jak nas przyzwyczajił w poprzednim sezonie . W dzisiejszym meczu podejmować będzie na własnym lodowisku Vienna , która odwrotnie do gospodarzy miała doskonały początek sezonu ale niestety teraz gra coraz to słabiej dlatego spadła z pierwszego miejsca na trzecie. Salzburg zajmuje aktualnie drugie miejsce z bardzo małą stratą do lidera i myślę , że podtrzyma doskonałą passę i wygra ten mecz.

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-02-15, 17:19   

O. Ljubljana – Graz

Kurs:1.25

Wybrałem ten mecz ponieważ wydaje się niemal w stu procentach pewny choć kurs nie zachwyca to opłaca się troszkę podwyższyć wygraną na kuponie dodając to zdarzenie. Wracając do analizy gospodarze to ostatnia 10 drużyna ligi z dorobkiem 37 punktów zaś ich rywal lider ligi, który uzbierał już 73 punkty czyli prawie dwa razy więcej od Ljubljany. W dodatku gdy spojrzymy na bilans ostatnich spotkań to jest on tragiczny dla gospodarzy ponieważ ulegli oni w sześciu ostatnich meczach. Goście może nie mają imponujących ostatnich spotkań ale udało im się połowę z sześciu spotkań wygrać. Myślę, że gospodarza nie pomogą nawet oddani kibice i gładko przegrają to spotkanie.

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-02-15, 17:38   

Vienna – Villach

Kurs:1.65

Postanowiłem postawić na kolejny mecz z tej samej ligi co poprzedni ponieważ oferta na wtorek nie jest zbyt bogata. Kus jest tym razem większy ale i mecz jest bardziej wyrównany ale i tak ma faworyta a mianowicie drużynę gospodarzy, która plasuje się aktualnie na drugiej pozycji w lidze z niewielką stratą do lidera, jak na razie Vienna zdobyła 70 punktów zaś ich przeciwnicy jest to 5 drużyna ligi głównie dzięki dobrej pierwszej części sezonu bo tera gra bardzo słabo, Villach zdobyło do tej pory 56 punktów. Goście w ostatnich 4 meczach zaledwie raz wygrywało, znacznie lepszy bilans ma Vienna, która wygrywało 3 krotnie w ostatnich 4 meczach. Myślę, że gospodarze będą niesieni wspaniałym dopingiem dzięki czemu gładko pokonają rywala i dopiszą kolejne trzy punkty do swojego dorobku.

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-02-22, 17:35   

Medvescak Zagreb – Graz

Po bardzo długiej rundzie zasadniczej wreszcie przyszedł czas na Play Offy, dopiero teraz zaczyna się prawdziwa gra, dotychczasowe wygrane przechodzą do historii. W dzisiejszym spotkaniu spotkają się Medvescak Zagreb z Graz jest to już drugi mecz tych drużyn pierwszy zakończył się wygraną Graz 2:1 co daje im prowadzenie w pojedynku 1:0. Myślę, że Graz, które wygrało rundę zasadniczą będzie chciało zakończyć ten Play Off jak najszybciej i skoncentruje się nieco bardziej niż w pierwszym pojedynku i wygra gładko to spotkanie bo umiejętności posiadają dużo wyższe od swoich dzisiejszych przeciwników, którzy nie bez przyczyny byli dopiero na 8 pozycji po rundzie zasadniczej.

Matix66
Starszy Junior

Wysłany: 2010-02-22, 17:48   

Alba Volan – Vienna

Kolejny typ z Play offów ligi austriackiej. Jest to pierwsza runda więc powinni wygrywać faworyci, którzy zakończyli sezon zasadniczy na czołowych lokatach niestety w pierwszych meczach sypnęło niespodzianką prawie w całej lidze, nie inaczej było w tym meczu, który okazał być się bardzo wyrównany i zakończył się porażką faworyzowanej Vienny po dogrywce 3:2. Myślę, że w kolejnych meczach już nie będzie takich niespodzianek i faworyci zaczną wygrywać. Vienna zajęła w rundzie zasadniczej 3 lokatę a ich rywale dopiero 7. Myślę, że pierwszy mecz był jedynie wypadkiem przy pracy i teraz gości pokażą kto jest lepszy i wygrają to spotkanie.

Odpowiedz do tematu