Nagroda to 60 (45 + 15), czy te 15 złoty jest tak jak w konkursie typ dnia za umieszczanie kuponów w odpowiednich działach? Nie widziałem nigdzie w regulaminie wzmianki na ten temat.
Kupon dnia spoko, nawet dwa już się udało ugrać. W typie dnia za to spadam sukcesywnie na dół. Ale nie można mieć wszystkiego. Żeby oba na plusie skończyć to bede zadowolony.
Ja jak na razie w tej edycji co dzień wybierałem chyba najgorszy mój typ i zrobiłem już taki minus, ze szkoda gadać
Ale z reguły tak mam, że dobrą edycję przeplatam ze zła. Za to w kuponie dnia tak łatwo się nie dam
Wysłany: 2006-12-08, 12:21
No w Kuponie Dnia (chociaz ja wymyslilem ten konkurs) to mi nie idzie zupelnie ale musze wam dac jakies sznse bo powiecie ze jestem zbyt pazerny Za to w Typie Dnia zre mi od prawie dwoch miesiecy ale nic nie mowie zeby nie zapeszyc
Reven chciałbym abyś przedstawił screny twoich typów bo wszystkie oprócz 08.12.2006 17:00 Neftekhimik - Dynamo 1 1.90 którego wogóle nie ma w ofercie bet-at-home są większe o 0.05 j
Nie posiadam takowych z prostego powodu. Strona bet-at-home nie chce mi się zapisac. Na innej stronie gram od dziś już właśnie dlatego. Ale kursy pochodza z tej strony z godziny 10.42, a po 13.00 już były nizsze jeśli chodzi o Koszyce i Aue. De Graafschap nie wiem bo nie sprawdziłęm. A spotkanie z ligi rosyjskiej jak najbardziej było w ofercie. Dziś jest w wynikach zamieszczone.
Wysłany: 2006-12-09, 12:40
Widze ,ze konkurs sie rozkreca chociaz Ravena bedzie ciezko dogonic jak bedzie prezentowal taka skutecznosc .Ale w tym konkursie dobre jest to ,ze jak sie nie trafi nawet 3-4 kuponow to mozna te straty odrobic , bo w Typie Dnia to juz ciezko.
Bardzo się w taki razie postaram bo juz miałem puszczać coś z ryzykiem na jutro. Ale na pewno nie dam tam tego najpewniejszego meczu. Za kazdym razem do kuponów za kase dodawałem ten z typu dnia i za każdym tem mi nie wchodził. Juz dawno takie coś tyle dni z rzędu mi się nie przytrafiło. Ide myśleć.
Wysłany: 2006-12-11, 17:13
Szacuneczek Raven , moge tylko pluc sobie w brode ,ze nie do konca ci zaufalem i postawilem Twoj kupon tylko za 4PLn(wygrana 30PLN)gdybym tak puscil za 10....albo za 100....albo za 1000 - no ponioslo mnie tyle to nie mam
A ja tez sobie moge pluć w brode. Żadnego z tych kuponów nie puściłęm za kase. Albo dodałem mecz z typu dnia albo puściłem troszke zmodyfikowany żeby nie wszędzie przegrac. Akurat los chciał ze w konkursie wszystkie wchodzą. Ile to już kasy by było jaby grac po 10 zł. chyba z 300 zł. Dzis już gram to samo ale znając poniedziałki to przegrana będzie.