Czy kupon, który wysłałem na mniej niż godzinę przed rozpoczęciem pierwszego zdarzenia, które jest na nim mam liczyć jako zwrot, -10, czy te kilka minut nie gra roli?
Czy kupon, który wysłałem na mniej niż godzinę przed rozpoczęciem pierwszego zdarzenia, które jest na nim mam liczyć jako zwrot, -10, czy te kilka minut nie gra roli?
Ale teraz czas na serwerze z rzeczywistym czasem zgadza się, więc dalej nie rozumiem czemu komuś uznawać kupony, które puścił niezgodnie z regulaminem? A idąc Twoim tokiem myślenia respektować kupony puszczane 10 minut po czasie??? Już dawno o takiej bzdurze w konkursach nie słyszałem.
Zgadzam się z Lukiwą. Albo jest albo nie ma regulaminu. Typy można puszczać r óżne i w różnym czasie. Jest zawsze wybór i można się przystosować nie czekając na ostatnią chwilę. Regulamin jeśli ma być respektowany to ma być ścisły i bez dyskusyjny.
28. Po zakończeniu rozgrywek w danej edycji, należy wkleić swoje statystyki w odpowiednim
temacie . W formie przedstawionej poniżej , maksymalnie 2 dni po zakończeniu edycji, tzn jeśli konkurs zakończy się 15 lipca, statystyki należy wkleić najpóźniej 17 lipca do godziny 24:00