EDYCJA 16-30 listopada 2009 TYP DNIA
EDYCJA 16-30 listopada 2009 KUPON DNIA
także nierozliczona.
edycja 16-30 Listopad uregulowana, za co wielkie dziękuję.
Pozostało:
----------------------------------------
|16-30 listopad 2009 KUPON DNIA|
|16-31 grudnia 2009 TYP DNIA |
----------------------------------------
Graty dla Grzega za komplet 5 typków trafionych ale te analizy nie za słabe? no i czy nie trzeba wkleić typów również do działów tematycznych, bo masz wklejone tylko dwa i to 9 dni później.
Graty dla Grzega za komplet 5 typków trafionych ale te analizy nie za słabe? no i czy nie trzeba wkleić typów również do działów tematycznych, bo masz wklejone tylko dwa i to 9 dni później.
nie są za słabe, to przeciętne analizy z tego forum, wiele osób tu takowe pisze i nigdy nie było z tym problemu. Jeśli chodzi o dodawanie typów do działów tematycznych to nie ma chyba takiego obowiązku, jedynie nagroda może być nieco niższa...
To fajnie macie. U mnie na MB za wygraną edycję 1-15 listopad nic nie ma.
Ciągle nic, mimo zapewnien i zapytań w tym temacie.
U mnie jest też ciągle brak przelewu za tą edycję tzn 1-15.XI.2009 - gdzie zająłem drugie miejsce. Dlaczego wypłaca się za edycję 15-30.XI.2009 a nie płaci za edycję wczesniejszą, w ogóle tego nie rozumiem.
nie przesadzajmy
p.s wyrównana edycja co mnie bardzo cieszy i gratuluje wygranym ; )
Czy tutaj nikt nie raczy odpowiedzieć kiedy będą te nagrody wypłacane? Nie wiem jakie panują na tutejszym forum reguły bo jestem nowy, ale jeśli są przekazane za edycje późniejsze niż 1-15 listopada, to nie wiem dlaczego ta została pominięta.
No ale przecież jak są nagrody w konkursie to albo się je przekazuje zwycięzcom w normalnym czasie, albo powiadamia, że nie ma.
Mam wrażenie że tego forum nikt z prowadzących nie czyta a konkursu nie prowadzi i nagród już nie ma i nie będzie. Patab nie odpowiada nawet na info wysyłana do niego na PW
Patab niestety faktycznie wycofal chyba sie z dzialalnosci forum a przynajmniej tymczaswo. Co do nagród to otrzymaja je wszyscy którym sie naleza - postaram sie zorientowac w temacie mimo ze nie za bardzo wiem o co narazie chodzi i jutro podac dokladniejsze info
Jednoczesnie prosba do forumowiczow - moze ktos chcialby dolaczyc i poprowadzic konkursy i zostac modem na forum . o Zgloszenia prosze na PW
Proszę napisać jakie edycje nie zostały jeszcze wypłacone, wszystkie... Musimy to jakoś ogarnąć, na początek podsumujemy to wszystko, wypłacimy, a potem już ja się zajmę porządnie konkursami. Także proszę podać nierozliczone, a ja już wszystko podliczę itd.
Wysłany: 2010-02-04, 08:16
Nierozliczona edycja 1-15 stycznia.
Zainteresowani nagrodami, znaczy najlepsi typerzy podali swoje bilanse w temacie: "Bilans końcowy", ale nie ma zrobionego rankingu, co jest chyba podstawą do nagród.