Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
5$ na gierke Backgammon od bgroom!
Autor Wiadomość
jupi-jupi
Nowy

Wysłany: 2007-11-11, 08:07   5$ na gierke Backgammon od bgroom!

Zdałoby się trochę oderwać od typowego hazardu, więc oferuje takie promo, w którym możemy sobie pograć w jedną z lepszych gierek internetowych na kasiorkę:)
Wystarczy się tylko zarejestrować, aby dostać 5$ i grać! O to link: Backgammon
Warunków co do obrotu jeszcze nie znam, ale dowiem się w najbliższym czasie ;-)
Dla tych co nie mieli styczności z tą grą przybliże zasady:

Backgammon jest grą rozgrywaną przez dwie osoby. Gra odbywa się na planszy składającej się z 24 wąskich trójkątów które są nazywa polami i są rozlokowane w czterech kwadratach. Banda jest miejscem pomiędzy lewą i prawą częścią planszy. Plansza jest ustawiana pomiędzy graczami, tak że każdy z graczy ma przed sobą 12 pól. 12 pól najbliższych graczowi jest nazywane 'domem'.

Punkty: Każde pole odpowiada jednemu punktowi na kostkach. Dla przykładu, jeśli gracz wyrzuci 6 może przesunąć pionki o sześć pól. Zaczynając grę każdy gracz ma 167 punktów.

Cel gry
Celem gry jest przesunięcie wszyskich swoich pionków do ‘domu’ a następnie ściągniecie je z planszy. Gracz który pierwszy ściągnie pionki z planszy wygrywa.

Rozpoczęcie gry
Każdy graczy rzuca jedną kostką aby zdecydować kto zaczyna. Gracz z większą liczbą zaczyna, jeśli wynik jest taki sam rzut jest powtarzany.

Jak jeszcze nie załapaliście to piszcie na PW, postaram się pomóc. Miłego grania ;-)

P.S wiem, że to trochę nie pasuje do działu bukmacherskiego, ale nie wiedziałem gdzie to podać. To miejsce jakoś najbardziej mi się wydawało odpowiednie - Jeśli tak nie jest, proszę o usunięcie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez PanSowa 2007-11-12, 15:48, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu