Strona Główna  FAQ  Szukaj  U¿ytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Og³oszenie 

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Przesuniêty przez: kokocz
2009-09-29, 16:43
Liga W³oska sezon 2008/2009
Autor Wiadomo¶æ
kokocz
Bukmaster

Do³±czy³: 06 Mar 2008
Wys³any: 2008-07-20, 11:35   Liga W³oska sezon 2008/2009

Tutaj mo¿na podawaæ typy i analizy z Ligi W³oskiej.

kokocz
Bukmaster

Wys³any: 2008-10-05, 14:44   

18:15 # Eldo Caserta - Angelico Biella # 2 # 2.50 # 10 # BAH

Dzisiaj nast±pi inauguracja sezonu 2008/2009 w I lidze koszykówki w³oskiej. Ju¿ te pierwsze spotkania zapowiadaj± byæ bardzo ciekawe. Ja wybra³em w³a¶nie jeden z tych ciekawszych meczy. Angelico Biella na pocz±tek sezonu zmierzy siê na wyje¼dzie z beniaminkiem ligi i co ciekawe to gospodarze s± faworytami wed³ug bukmacherów. Wed³ug mnie dzisiaj na pewno to go¶cie wygraj±, w minionym sezonie byli jedn± z tych najlepszych zespo³ów i mam nadziejê, ¿e to dzisiaj udowodni± !

kokocz
Bukmaster

Wys³any: 2008-11-16, 10:26   

18:15 # Angelico Biella - Fortitudo Bologna # 1 # 1.909 # 10 # Pinacle

vs

Dzisiaj jak zawsze w niedziele o godzinie 18:15 rozgrywana bêdzie pierwsza liga w³oska mê¿czyzn w koszykówce. Ja wybra³em mecz z pozoru wygl±daj±cy na bardzo zaciêty, jednak ja tutaj widzê pewn± "jedynkê". Angelico Biella zajmuje w lidze 13 pozycjê. Po dotychczasowych rozegranych piêciu meczach, dru¿yna ta potrafi³a wygraæ tylko raz, przegrywaj±c kolejne cztery mecze. To oznacza, ¿e zgromadzili na swoim koncie tylko 2 punkty, jednak ich bilans punktowy nie jest taki z³y i wynosi 381 : 402. Dzisiaj zagraj± we w³asnej hali i bêd± mieli mo¿liwo¶æ wygrania przed w³asn± publiczno¶ci± po raz pierwszy. Dwa spotkania ju¿ u siebie przegrali. Najpierw 78:83 z Siviglia Wear Teramo, a nastêpnie z wiceliderem tabeli Lottomatica Roma 85:94. Na wyjazdach idzie im "tak o". Przegrali 72:83 z Virtus Bologna, nastêpnie wygrali 80:72 z Air Avellino - czwart± dru¿yn± ligi oraz ostatnio polegli 66:70 z Premiata Montegranaro. Jak widzimy ich pora¿ki nie s± wysokie, a ja wiem, ¿e ta dru¿yna na prawdê ma szanse w tym sezonie zaj¶æ bardzo wysoko, takie s± te¿ ich aspiracje. Fortitudo Bologna to dwunasta si³a ligi. Na swoim koncie maj± 4 punkty. Wygrali oni swoje mecze z Solsonica Rieti - 73:67 u siebie oraz jeden na wyje¼die: 90:72 z Snaidero Udinese. Przegrywali z: Lottomatica Roma - 58:82 u siebie, 89:91 z Premiata Montegranaro na wyje¼dzie, a tak¿e ostatnio 82:109 z Montepaschi Siena tak¿e na wyje¼dzie. Pokazuj±, ¿e ich gra jest ustatkowana, lecz dzisiaj nie ma na nich co stawiaæ...Mam nadziejê, ¿e dzisiejszym meczem dru¿yna Angelico Biella siê obudzi i zacznie graæ to co potrafi!

kokocz
Bukmaster

Wys³any: 2008-11-17, 15:35   

Powy¿szy typ napisany przeze mnie zosta³ wygrany. Biella pewnie wygra³a 91:69 :mrgreen:

kokocz
Bukmaster

Wys³any: 2008-12-07, 13:48   

18:15 # Angelico Biella Juve Caserta Basket # 1 # 1.45 # 10 # Expekt

Dzisiaj kolejna kolejka I ligi koszykówki w³oskiej. Jest wiele meczy, w którym mo¿e pa¶æ wynik nie przewidzialny. Takim wynikiem mo¿e tak¿e zakoñczyæ siê mecz, który bêdê dzisiaj stawia³. Ja jednak dam dzisiaj na Bielle, która uchodzi za faworyta. Dzisiejsi gospodarze zajmuj± w lidze dopiero 14 mecze. Na swoim koncie maj± zaledwie cztery punkty, a tak niedawno byli jedn± z licz±cych siê ekip w lidze. W koñcu powinni siê obudziæ, a najlepsz± do tego okazjê maj± dzisiaj. Juve Caserta tak¿e nie nalezy do tych zespo³ów, które licz± siê w walce o fazê play-off. Juve w lidze plasuje siê o dwie lokaty wy¿ej ni¿ Biella. Jednak dzisiaj Juve zagra na wyje¼dzie! Tam graj± "tak o". Wygrali jeden mecz, przy 3 pora¿kach. Taki sam bilans ma Biella we w³asnej hali. Dlatego te¿ wielu typuje dzisiaj w tym meczu go¶ci. Ja jednak jestem przekonany, ¿e taka dru¿yna, jak Biella nie odda ³atwo tego meczu, a nawet go wygra!!!

PS. Ponownie Biella...ponownie zwyciêstwo bêdzie :D

ToYtoJ
Bukmaster
¦wiat to pañstwo idiotów.

Do³±czy³: 16 Mar 2006
Sk±d: z Ziemi
Wys³any: 2008-12-07, 16:41   

7.12.2008 18:00 # Gescom MCI Viterbo-Vomero Basket Napoli # under 127,5

Mecz z w³oskiej ligi koszykówki pañ. Zespó³ gospodyn zajmuje ostatnie miejsce w tabeli. Na razie z 8 meczów uda³o im siê wygraæ tylko raz. Przyjezdne maj± bilans 3-5, ale na wyje¼dzie z 4 meczów przegra³y 4. Trudno wskazaæ faworytów tego meczu, choc buki daj± wiêcej szans Napoli. Zagram jednak na ilo¶æ punktów, bo gospodynie ¶rednio rzucaj± mniej ni¿ 49 pkt na mecz. To daje do my¶lenia. Trac± niewiele ponad 62, co prawda Napoli rzuca prawie 60 i traci 68, ale z tak underowym zespo³em jak Viterbo mo¿na zaryzykowaæ i postawiæ under. Viterbo w ostatnich 3 kolejkach rzuca³o 45, 38 i 43 pkt. Napoli 2 tygodnie temu z Taranto te¿ rzuci³o tylko 38.

ToYtoJ
Bukmaster
¦wiat to pañstwo idiotów.

Do³±czy³: 16 Mar 2006
Sk±d: z Ziemi
Wys³any: 2008-12-08, 14:38   

8.12.2008 20:30 # Women Basket Livorno - Liomatic Umbertide # under 128,5

Gospodynie maj± bilans 3-5 i zajmuj± 9 pozycjê. Przyjezdne maj± bilans 2-6 i s± 12 miejscu. Je¶li chodzi o ilo¶æ punktów, to gospodynie rzucaj± ¶rednio 61, a trac± troszkê powy¿ej 60 pkt./mecz. Wska¼niki s± zawy¿one przez mecz z najbardziej overowym teamem rozgrywek G.M.A. Phonica Pozzuoli. W meczu z tym rywalem Livorno przegra³o 83:84 po dogrywce. Ponadto w ostatnich 6 meczach 5 underów i jeden over z Pozzouli. Przyjezdne w tym czasie 3 undery i 3 overy, ale gra³y oczywi¶cie z Pozzouli i Comense, zespo³em te¿ lubi±cym wysokie wyniki. ¦rednio Umbetide rzucaj± 60 pkt./mecz i trac± 64. Ale je¶li chodzi o mecze wyjazdowe to rzucaj± tylko 52 pkt./mecz. Granica do¶æ wysoka, wiêc mo¿e uda siê zmie¶ciæ.

kokocz
Bukmaster

Wys³any: 2008-12-08, 18:46   

Cytat:
18:15 # Angelico Biella - Fortitudo Bologna # 1 # 1.909 # 10 # Pinacle

vs

Dzisiaj jak zawsze w niedziele o godzinie 18:15 rozgrywana bêdzie pierwsza liga w³oska mê¿czyzn w koszykówce. Ja wybra³em mecz z pozoru wygl±daj±cy na bardzo zaciêty, jednak ja tutaj widzê pewn± "jedynkê". Angelico Biella zajmuje w lidze 13 pozycjê. Po dotychczasowych rozegranych piêciu meczach, dru¿yna ta potrafi³a wygraæ tylko raz, przegrywaj±c kolejne cztery mecze. To oznacza, ¿e zgromadzili na swoim koncie tylko 2 punkty, jednak ich bilans punktowy nie jest taki z³y i wynosi 381 : 402. Dzisiaj zagraj± we w³asnej hali i bêd± mieli mo¿liwo¶æ wygrania przed w³asn± publiczno¶ci± po raz pierwszy. Dwa spotkania ju¿ u siebie przegrali. Najpierw 78:83 z Siviglia Wear Teramo, a nastêpnie z wiceliderem tabeli Lottomatica Roma 85:94. Na wyjazdach idzie im "tak o". Przegrali 72:83 z Virtus Bologna, nastêpnie wygrali 80:72 z Air Avellino - czwart± dru¿yn± ligi oraz ostatnio polegli 66:70 z Premiata Montegranaro. Jak widzimy ich pora¿ki nie s± wysokie, a ja wiem, ¿e ta dru¿yna na prawdê ma szanse w tym sezonie zaj¶æ bardzo wysoko, takie s± te¿ ich aspiracje. Fortitudo Bologna to dwunasta si³a ligi. Na swoim koncie maj± 4 punkty. Wygrali oni swoje mecze z Solsonica Rieti - 73:67 u siebie oraz jeden na wyje¼die: 90:72 z Snaidero Udinese. Przegrywali z: Lottomatica Roma - 58:82 u siebie, 89:91 z Premiata Montegranaro na wyje¼dzie, a tak¿e ostatnio 82:109 z Montepaschi Siena tak¿e na wyje¼dzie. Pokazuj±, ¿e ich gra jest ustatkowana, lecz dzisiaj nie ma na nich co stawiaæ...Mam nadziejê, ¿e dzisiejszym meczem dru¿yna Angelico Biella siê obudzi i zacznie graæ to co potrafi!

Cytat:
18:15 # Angelico Biella Juve Caserta Basket # 1 # 1.45 # 10 # Expekt

Dzisiaj kolejna kolejka I ligi koszykówki w³oskiej. Jest wiele meczy, w którym mo¿e pa¶æ wynik nie przewidzialny. Takim wynikiem mo¿e tak¿e zakoñczyæ siê mecz, który bêdê dzisiaj stawia³. Ja jednak dam dzisiaj na Bielle, która uchodzi za faworyta. Dzisiejsi gospodarze zajmuj± w lidze dopiero 14 mecze. Na swoim koncie maj± zaledwie cztery punkty, a tak niedawno byli jedn± z licz±cych siê ekip w lidze. W koñcu powinni siê obudziæ, a najlepsz± do tego okazjê maj± dzisiaj. Juve Caserta tak¿e nie nalezy do tych zespo³ów, które licz± siê w walce o fazê play-off. Juve w lidze plasuje siê o dwie lokaty wy¿ej ni¿ Biella. Jednak dzisiaj Juve zagra na wyje¼dzie! Tam graj± "tak o". Wygrali jeden mecz, przy 3 pora¿kach. Taki sam bilans ma Biella we w³asnej hali. Dlatego te¿ wielu typuje dzisiaj w tym meczu go¶ci. Ja jednak jestem przekonany, ¿e taka dru¿yna, jak Biella nie odda ³atwo tego meczu, a nawet go wygra!!!

PS. Ponownie Biella...ponownie zwyciêstwo bêdzie :D

Bardzo ³adnie panowie :D Dwa razy pewne zwyciêstwa :mrgreen:

kokocz
Bukmaster

Wys³any: 2009-01-18, 09:55   

18.01.2009 18:15 # Cantu - Lottomatica Roma # 2 # 2.00 # 10 # bwin

Dzisiaj rozgrywana jest 15 kolejka I ligi koszykówki mê¿czyzn we W³oszech. Do jednego z lepszych meczy dojdzie w pojedynku Cantu - Lottomatica Roma. W tym meczu ja stawiam na go¶ci, którzy w tabeli znajduj± siê na miejscu drugim. Kurs na nich bardzo zachêcaj±cy. W dotychczasowych 14 rozegranych meczach, Rzymianie wygrywali 9 razy, przegrywaj±c 5 innych meczy. Cantu wygra³o o jeden mecz mniej i o jeden mecz wiêcej przegrali. Bilanse tych druzyn s± do siebie bardzo podobne, jednak lepsi s± dzisiejsi go¶cie na których stawiam. W poprzedniej kolejce obydwa teamy wygrywa³y swoje mecze, Cantu ró¿nic± 2 punktów, a Roma ró¿nic± 3 punktów po dogrywce. Szykuje nam siê bardzo ciekawy mecz, w którym zapewne padnie du¿o punktów.

ramzes
Profesionalista

Do³±czy³: 07 Gru 2007
Wys³any: 2009-05-22, 19:16   

22.05.2009 20:30 # Lottomatica RM v Angelico BI -9.5/+9.5 #1#1,91# 10 # GB

Lottomatica Roma - Angelico Biella - jest to trzecie spotkanie w ramach tegorocznego
Playoffs hiszpañskiej koszykówki mê¿czyzn. Niekwestionowanym faworytem tego meczy jest dru¿yna z Rzymu. Lottomatica Roma wygra³a pierwsze spotkanie w Rzymie 80:67 które by³o ju¿ czwartym kolejnym wygranym meczem z t± dru¿yn±. Jednak passa potrafi³a siê na jaki¶ czas przerwaæ gdy¿ drugi pojedynak wygra³a Angelica Biella 82:77 . Jest to du¿a i mam nadziejê ostatnia niespodzianka w meczach miêdzy tymi dru¿ynami. Lottomatica RM graj±c u siebie przewa¿nie wygrywa i to znaczn± ró¿nic± pkt i uwa¿am ¿e tym razem bêdzie podobnie.

ramzes
Profesionalista

Wys³any: 2009-06-01, 17:01   

01.06.2009 20:30# Benetton TV v Montepaschi SI # poni¿ej 158,5 # 1,91 # 10 # GB

mecz ten jest drugim pó³finalowym spotkaniem tych dru¿yn. W pierwszym bez apelacyjnie wygrali koszykarze ze Sienny. Oni s± te¿ faworytem w dzisiejszym meczu. Mimo to nie musz± wcale wygraæ a¿ tak wysoko jak ostatnio 107:79.Uwa¿am ¿e zagraj± ostro¿nie , dobrze siê broni±c. A tak wogóle to w sze¶ciu ostatnich meczach miêdzy tymi zespo³ami by³ tylko raz taki wynik a pozosta³e wyniki mie¶ci³y siê w granicach 158,5 pkt. ¯eby t± granicê przekrochyæ trzeba rzucaæ w ka¿dej kwarcie po 40pkt. Nie s±dzê aby to by³o mo¿liwe w dzisiejszym meczu gdzie Sienna gra na wyje¿dzie.

ramzes
Profesionalista

Wys³any: 2009-06-02, 18:48   

02.06.2009 20:30# Armani J. MI v Angelico BI # poni¿ej 153,5 # 1,91 # 10 # GB

mecz ten jest trzecim pó³finalowym spotkaniem tych dru¿yn. W pierwszym i w drugim spotkaniu trwa³a zaciêta walka w obronie a wynik by³ w drugim meczu remisowy, podobnie jak w pierwszym ( zwyciêstwo Milanu jednym koszem). W obecnaj chwili wynik jest równie¿ remisowy 1:1 bo drugi mecz wygra³a Angelico BI po dogrywce 82:81. Uwa¿am ¿e dzisiaj dru¿yny zagraj± równie ostro¿nie , dobrze siê broni±c. Wytypowanie wiêc zwyciêzcy jest w tym przypadku trudne ale liczê ¿e znowu bêdzie niewiele zdobytych pkt. chocia¿ w lidze dru¿yny te gra³y zupe³nie inaczej i pkt. bylo du¿o wiêcej.

ramzes
Profesionalista

Wys³any: 2009-06-04, 17:34   

04.06.2009 20:30# Angelico BI v Armani J. MI # poni¿ej 152,5 # 1,91 # 10 # GB

Trzeci mecz tych dru¿yn uda³o mi siê dobrze wytypowaæ a wiêc kontynujê dobr± passê. Dzisiaj jest to ju¿ czwarte pó³finalowe spotkanie tych dru¿yn. Tym razem gospodarzem jest Angelico BI . W pierwszym i w drugim spotkaniu trwa³a zaciêta walka w obronie a wynik by³ w drugim meczu remisowy, podobnie jak w pierwszym ( zwyciêstwo Milanu jednym koszem).Trzeci mecz by³ obrazem poprzednich , walka toczy³a siê do osatniej minuty wyrównana (kosz za kosz ) a¿ w ostatniej minucie uzyska³ 5-cio pkt. przewagi i wygral 75:70 W obecnaj chwili wynik jest 2:1 dla Milanu. Uwa¿am ¿e dzisiaj Milan poszuka szansy w jeszcze lepszej grze defensywnej gdy¿ Angelico ma handicup w³asnego parkietu gdzie przewa¿nie wygrywa. Wynikiem takiej gry mo¿e byæ tylko niewielka ilo¶æ zdobytych koszy.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: