IFK pogodzil wszystkich.Wynik 0-0 to w szwecji zadkosc........
KALMAR,tylo jeden X w domu H'by 3 na wyjezdzie X.
Ale typy % i bramkowe nie czesto wprowadzaja w
Ostatnio zmieniony przez edi143 2007-07-11, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
Panoowie zapraszam Admina i pozostalych chetnych do grania tego rodzajow meczy w spolce.Gramy systemem skroconym. np (3z8)Koszt wyslania wyniesie 44 zł.Wygrane jednak maga byc duzo wyzsze............!Wiecej info na mojej stronie www-lub GG.Zapraszam do zabawy.Sa inne sposooby,ale potrzeba nam chetnych.
Trafne mecze w pozycjach 2 i 5 przyniusl zyk dwukrotny
Ostatnio zmieniony przez edi143 2007-07-17, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Malmo FF Djurgarden
Kurs na Malmo FF ze jest zanizony .Malmo FF wiadomo solidni piłkarze ,ale Djurgarden to też solidna druzyna i według mnie szanse na zwycięstwo w tym meczu Malmo FF mają. Kurs nie jest duzy ,ale chcac sie zrewanzowac za porazke na wyjezdzie wygraja.Widac to na grafice
Proponuje takie na dzien 23/24.X.07 mecze do systemu skroconego 3z10=47 kuponow.
Oczywiscie ze kurs ma duze znaczenie.
Oczywiscie ze to gramy.
Wybor meczy nie jest przypadkowy.Czy cos z tego bedzie.............?
Nie wydaje mi się żeby Arsenal łatwo wygrał z Evertonem. To nie jakieś ogórki a zwłaszcza ostatnio nieźle zaczęli sobie poczynać, więc wygranej Arsenalu nie bym był taki pewny,ale matematyka czesto pomaga rozwiazac takie problemy. Ale odpuszczam jednak ten mecz. Ale ciekawy jestem bardzo co myślicie o M.Utd, które będzie grało kolejny raz na wyjeździe tym razem z Westham