Wysłany: 2008-06-27, 16:47 Zarabianie przez internet
Chcesz zarobić, ale nie wiesz jak, nie masz czasu, nie wiesz jak to zrobić? Pomogę Ci w tym Za chwile dowiesz się jak można zarobić pieniądze za minimalny wysiłek.
Bux.to <- to coś dla Ciebie...juz wyjaśniam
Prawdę mówiąc sam jestem sceptykiem i nigdy w takie rzeczy nie wierzyłem, do czasu..aż poznałem serwis bux.to.
Dołączyłem do niego tydzień temu i muszę przyznać moje członkostwo w tym programie nabiera 'rumieńców' :)Bux.to jest amerykańskim systemem Paid To Click płacącym użytkownikom za klikanie w linki reklamowe. Ten system zarabiania jest ostatnim czasem najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy w internecie, zwłaszcza z Bux.to.
Firma ta w niedługim czasie, stała się hitem na światowym rynku Get Paid! W kilka miesięcy ma ponad 513.682 zarejestrowanych użytkowników i 37.974.56 $ wypłaconych pieniędzy więc musi być popularna.
Wartości linków w Bux.to wynoszą 1 ¢, a system poleconych wynosi 100%, firma godna polecenia.
• Nawigacja po stronie •
Logujemy się do naszego panelu. Klikamy na Login i wpisujemy login i hasło, po zalogowaniu mamy dostępne zakładki.
* Surf Ads - Tutaj wyświetlają się nasze płatne linki. Po kliknięciu zostaniemy przeniesieni na reklamowaną stronę. Pojawi się nam tabelka odliczająca 30 sekund. Po upływie tego czasu link zostaje zaliczony. Następnie odświeżamy zakładkę Surf Ads i powinniśmy zobaczyć przekreślony link, który przed chwilą kliknęliśmy. Powtarzamy to teraz z wszystkimi. Gdy wyklikamy wszystko musimy odczekać ok. 24h aby pojawiły się nowe.
* My Stats - Tutaj możemy obejrzeć nasze osobiste statystyki, historię, swój profil, przeczytać newsy.
* Cashout/Convert - Tutaj możemy wypłacić pieniądze lub wykupić reklame.
* My History - Tutaj możesz zobaczyć wszystkie zrealizowane wypłaty jak i oczekujące wypłaty.
* My Profile - Tutaj możesz zmienić swoje dane, adres mail.
* Referrals for you - Tutaj jest możliwość wykupienia pakietu poleconych.
* Upgrade - Tutaj możemy wykupić premiowane członkostwo.
* Messenger - Komunikator online.
* How - Zasady działania.
* FAQ - Najczęściej zadawane pytania.
* Advertise - Tutaj możesz się zareklamować.
* Contact - Kontakt z administratorem.
* Logout - Wyloguj się.
Zainteresowany? Chcesz zarabiać? Nic prostszego zarejestruj się: